Doba přípravy Do 1 hodiny
Obtížnost Snadné
    Průměrné hodnocení:

Šarlota s jahodami

Miska Miska

Ingredience

Jahody v čokoládě
10 ks
1 balíček cukrářských piškotů
500 g polotučného tvarohu
200 g zakysané smetany
1 ks želatinový ztužovač do krémů
6 lžic cukru krupice
250 g čerstvých jahod
dortové želé

Postup přípravy

  1. Dortovou formu vyložte pečicím papírem. Po jejím obvodu střídavě rozmístěte cukrářské piškoty a půlky Jahod v čokoládě. Nezapomeňte i dno pokrýt kousky piškotů! Želatinový ztužovač připravte dle návodu na obalu, přimíchejte do něj tvaroh, zakysanou smetanu, cukr a také zbytek Jahod v čokoládě, nakrájených na kousíčky. Krémem naplňte připravenou dortovou formu. Navrch nasypte půlky jahod, přelijte dortovým želé a dort nechte vychladit. 

Hodnocení receptu

1 hodnocení | Průměrné hodnocení 1

Marcela

před rokem

Hnus