Doba přípravy Do 1 hodiny
Obtížnost Snadné

Pudinkový řez s Margot

Miska Miska

Ingredience

2 Margot
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek mléka
1/2 hrnku moučkového cukru
1/2 hrnku oleje
2 vejce
1 prášek do pečiva
1/2 vanilínového cukru
1 lžíce kakaa
700 ml mléka
2 vanilkové pudinky
krupicový cukr podle chuti

Postup přípravy

  1. V míse smícháme suché suroviny, v další míse vyšleháme mokré suroviny a poté do nich zašleháme suché ingredience. 

  2. Na vymazaný a vysypaný plech nalejeme těsto a pečeme při teplotě 180 ˚C asi 15–20 minut. Necháme chvíli zchladnout. 

  3. Mezitím uvaříme pudink s mlékem a cukrem. 

  4. Hned po uvaření nalejeme pudink na upečený korpus a necháme chladit. 

  5. Tyčinky Margot dáme asi na 15 minut do mrazáku a poté je nastrouháme a ozdobíme jimi moučník.

Hodnocení receptu

Zatím nehodnoceno