Doba přípravy Do 2 hodin
Obtížnost Složité

Margot řezy s broskvemi a krémem

Miska Miska

Ingredience

2 Margot
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek krupicového cukru
2 vejce
1 prášek do pečiva
1 vanilínový cukor
1 smetana ke šlehání
1/2 hrnku oleje
rybízová marmeláda
1 broskvový kompot
1 pomazánkové máslo
2 zakysané smetany
2 vanilínové cukry

Postup přípravy

  1. Mouku smícháme s práškem do pečiva, cukrem, vanilínovým cukrem, přidáme vejce a smetanu a důkladně promícháme. 

  2. Dle potřeby můžeme přidat trochu mléka. 

  3. Nakonec zamícháme nastrouhanou tyčinku Margot. 

  4. Těsto nalejeme na plech vyložený pečicím papírem a v mírně vyhřáté troubě upečeme. 

  5. Po vychladnutí natřeme buchtu marmeládou, poklademe na ni okapané broskve a zlehka natřeme krém připravený z pomazánkového másla, zakysané smetany a vanilínového cukru. 

  6. Ozdobíme nastrouhanou tyčinkou Margot.

Hodnocení receptu

Zatím nehodnoceno