Doba přípravy Do 30 minut
Obtížnost Snadné
    Průměrné hodnocení:

Margot buchta

Miska Miska

Ingredience

1 ks Margot
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru krupice
250 ml smetany ke šlehání
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
1/2 hrnku oleje
1/8 hrnku mléka
cukr moučka na posypání

Postup přípravy

  1. Prosátou mouku s práškem do pečiva smícháme s cukem, vanilkovým cukrem, smetanou, mlékem a olejem. Přidáme nastrouhanou Margot a dobře promícháme.

  2. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme v mírně vyhřáté troubě. Po upečení pocukrujeme.

Hodnocení receptu

5 hodnocení | Průměrné hodnocení 3

meri

před rokem

No bez vejce bych to nepekla přidala jsem 2 vejce. Všude se dávají vejce a tady se zřejmě zapoměli napsat?

Monika

před rokem

Bohužel sem se nechala napálit a upekla tuhle nic moc buchtu. Obrázek je absolutně mimo. Asi perník. Takhle nadýchany a ani tmavy to není! Ble

Helena

před rokem

Přidala jsem lžičku a půl perníkového koření (a pak jsem od oka přidávala mléko i olej aby bylo těsto tak akorát), a zrovna nebyl po ruce vanilkový cukr, takže ten tam taky nešel. Zprvu jsem tedy z toho měla taky strach, vypadalo to, že to vůbec nebude nadýchané...ale bylo, opravdu bylo! Po vychladnutí jsem buchtu ještě polila rozehřátou čokoládou a posypala kokosem. A dobrota!

Daphne B.B.

před 10 měsíci

Máš racept mi moc chutnal máte ho výborný!!!

MICHAL

před 10 měsíci

ZAPOMĚLI JSTE VAJCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!