Doba přípravy Do 1 hodiny
Obtížnost Snadné

Koko v hlavní roli

Miska Miska

Ingredience

2 Koko
100 g polohrubé mouky
100 g hladké mouky
4 vejce
200 g krystalového cukru
1 vanilinový cukr
1 prášek do pečiva
150 ml teplé vody
150 ml oleje
2 lžíce kakaa
švestková marmeláda
200 ml mléka
1 vanilínový cukr
200 g kokosové moučky
3 lžíce kakaa
5 lžic moučkového cukru
4 lžíce sirupu (malinového nebo višňového)

Postup přípravy

  1. Žloutky vyšleháme s cukrem a postupně přidáme vodu. 

  2. Přimícháme obě mouky s práškem do pečiva, kakao a sníh z bílků. Konzistenci rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme při teplotě 180 ˚C. 

  3. Na vychlazený korpus namažeme švestkovou marmeládu a připravíme si náplň. 

  4. Do misky dáme mléko, moučkový cukr, kokosovou moučku a nastrouháme tyčinky Koko. Propícháme a rozetřeme na korpus.

  5. Navrch dáme polevu připravenou z kakaa, cukru a sirupu, tak aby vznikla litá směs. 

  6. Povrch postříkáme po koláči.

Hodnocení receptu

Zatím nehodnoceno